Nyt medlem - BTK Triton

NY UNGDOMSSPILLER

Hos BTK Triton har vi en levende ungdomsafdeling med et højt aktivitetsniveau.

Vores mission er at skabe bordtennisspillere for livet.

Det gør vi ved at prioritere at træningsrammerne er præget af sammenhold og fællesskab.

Vi giver den gas til træningen og deltager både i holdturnering, individuelle stævner og laver bordtennis relevante sociale arrangementer.

Som nyt medlem vil du opleve at bordtennis er en lynhurtig, sjov og intens sport, der kræver friske ben, balance og kropskoordination. Gennem forskellige øvelser vil du få trænet boldføling og lært den rette teknik der kræves i verdens hurtigste sport.

Vi dyrker bordtennis som en sport, og går til træning for at forbedre vores niveau. Et godt sammenhold og gensidig respekt er et vigtigt element for et godt socialt fællesskab, der vil bidrage til et spændende bordtenniseventyr. Som trænere lægger vi vægt på god attitude og prioriterer de spillere, der møder ind med engagement, motivation og glæde til træningen.

Hvis ovenstående har fanget dig, så klik på nedenstående link og lær mere.

NY SENIORSPILLER

Kunne du tænke dig at gå til verdens hurtigste sport? Opnå et socialt fællesskab? Så er du det rette sted.

Triton har en stor og alsidig seniorafdeling med divisionshold samt flere hold i samtlige rækker i den fynske holdturnering, som spænder bredt fra Fynsserien til Serie 4. Endvidere har vi en stor veteranafdeling med hold under såvel Bordtennis Danmark, samt en omfattende motionistafdeling med en stor social  samt aldersmæssig spændvidde Den daglige drift varetages af seniorudvalget og bestyrelsen, hvis målsætning er at udvikle og styrke klubbens spillere og samtidig fastholde det sociale samvær i klubben i form af bl.a. en årlig klubtur, klubmesterskaber, juleturnering blandt meget andet.

BTK Triton

Links

Bordtennis Danmark

Bordtennisportalen

Bordtennisexperterne

DGI Bordtennis

Holdsport